PÉCS: Ajándékozz egy kis Parát Karácsonyra!

PÉCS: Ajándékozz egy kis Parát Karácsonyra!

A szívedbe zártad? Zárd be egy pincébe is - erre az ajándékra egész életében emlékezni fog...! Itt a tökéletes ajándék: a Parapark Karácsonyi Vócser. Adj élményt ajándékba, nevezd be szeretteidet, barátaidat, munkatársaidat a város legrejtélyesebb társasjátékába. Ebben az évben Pécsett az ajándékkártyát stílusosan, limitált szériás kiadásban, egy ördöglakatra szerelve is megszerezheted - csak kérned kell.

 

Kártyát kétféleképpen igényelhetsz:

1. Egy egyszerű e-mail üzenettel a pecs@parapark.hu címre, melynek tárgya "Ördöglakatos vócsert szeretnék", tartalma pedig neved és telefonszámod, hogy mindenképpen össze tudjuk hozni az átvételt. Ezesetben csapatunk generál neked egy egyedi kódot, amelyet a kis kártyán feltüntet, a fizetést pedig készpénzben, átvételkor intézheted.

2. Amennyiben online felületünkön igényelsz vócsert, de mindenképpen szeretnél hozzá ördöglakatot és kártyát,  szintén egy e-mail üzenettel intézheted a dolgot: kérjük küldd el neved, telefonszámod és a már korábban megkapott vócsered kódját, hogy mi azt szépen rögzíteni tudjuk a kártyádra. Online vócsert itt igényelhetsz, egyébként: http://paraparkpecs.hu/voucher

 

Amennyiben utálsz e-mailezni, telefonos egyeztetés alapján (70/6273225) megbeszélhetünk egy időpontot, amikor rendelkezésedre bocsájtunk egy ilyen fantasztikus ajándékot - azonban jól vigyázz, mert elfogyhatnak, mire ideérsz.

 

Tehát zárd be: kizárt, hogy ne jöjjön be neki. Feltéve, ha kijön...

2014-11-24